2013. szeptember 8., vasárnap

Yesaya ~ Black Wing - Fekete szárny #32

BlackWing - Fekete szárny
Black Wing - Fekete szárny


Részlet:


,,- Ébresztő, babám! Tiszta nyál a pad! – Idegesen felnyitom a szemem és ránézek a mellettem nevető barátnőmre. 

- Hannah, valahol máshol légy hiperaktív. – Szememet a tábla felé fordítom, kétségbeesetten próbálok összefüggést keresni az ábrák között.
- Hol máshol pörögjek, ha nem a lusta barátnőm mellett? – Miért érzek iróniát a hangjában?
- Édes, ha nem aludtad volna végig a matekot, akkor pillanatok alatt meg tudnád oldani azt az egyenletet… - Veszek egy mély levegőt és visszahajtom a fejem a padra. Ez az én formám… - Miss. Sunrise, kérem, fáradjon az igazgatói irodába. Ismétlem, Miss. Sunrise, fáradjon az igazgatói irodába. – A hangosbemondó könyörtelenül rángat ki gondolataim közül. Meglepetten pillantok Hannahra. Ő is ugyan olyan tanácstalan, akárcsak én."


A történetről:

Makayla Sunrise az, akire minden lány irigy a suliban. Gyönyörűnek született, az iskola szépségkirálynője, és minden pasi kedvence. De senki nem tudja róla, hogy Őt ez egyáltalán nem teszi boldoggá... Aztán egy nap minden megváltozik. Kiderül, hogy egy sorozatgyilkos üldözi, aki később be is "ugrik" hozzá odahaza. Noah teljesen felforgatja Kayla eddigi, monoton életét, hisz magáénak követeli a lányt...
Ezt a történetet tényleg csak ajánlani tudom. Gyönyörű történet, melyet újonnan érkezett drága szerkesztőtársunk, Yesaya alkotott. Fantasy világ, tele démonokkal. Egy szerelem, ami kiállta eddig az idő próbáját, de vajon eztán is ki fogja? Azon kívül rendkívül tanulságos is egyben. Kell ennél jobb?

Személyes megjegyzés: Ilyet ide nem írok. Nincs mit mondanom. Minden tökéletes, ami ebben a történetben van. (Kivéve az idegtépő lezárásokat, amiket a fejezetek végén hagysz:D)

Ölel:
Vacak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése